Newsletter Subscribe
Enter your email address below and subscribe to our newsletter
Enter your email address below and subscribe to our newsletter
Biasa kami cerita pasal projek yang ada di Kuala Lumpur sahaja kan. Ni kami ada projek di Johor. Khas untuk bangsa Johor!! Rumah PR1MA Johor ni dibuka untuk semua. Harga yang ditawarkan kali ini lagi murah dari biasa sebab ada offer HOC.
HOC ini Home Ownership Campaign. Ia adalah satu kempen yang di laksanakan oleh kerajaan untuk memudahkan pembeli rumah pertama untuk membeli rumah. Yang di offer untuk HOC ini adalah:
10%-20% Diskaun
Nampak biasa kan? Ini adalah on top of diskaun sedia ada yang diberi oleh PR1MA.
PR1MA dah bagi 10% diskaun. Dengan HOC ni tambah lagi 10%-20% diskaun sampai diskaun jadi 30%!! Sebab tu ada yang harga asal RM 360,000 tapi untuk kempen HOC ni harga hanya RM260,000. Kurang RM100,000 tu!!
Yang lagi best, dalam kempen HOC ni, PR1MA juga offer banyak perkara lain lagi free seperti Lawyer Fee dan MOT yang biasanya menelan harga berbelas ribu!!
Maksudnya nak beli PR1MA bawah kempen HOC ni, tak perlu keluar 1 sen pun untuk beli rumah. Semuanya ditanggung beres oleh kerajaan.
Ada 2 projek PR1MA. 1 di Larkin dan 1 lagi Johor Bahru. Dua-dua harga best!!
Murah kan? Sebelum ni tak dapat harga ni. Compare dengan apartment lain di JB, kalah harga project lain. Lagipun ini di tengah bandar. 10 minit sahaja nak ke CIQ Johor. Sangat-sangat berbaloi beli!!
Berminat untuk PR1MA@Tebrau? Daftar sini.
(Sila jawab semua soalan supaya memudahkan urusan PR1MA)
Harga dan Jenis:
Rumah PR1MA Johor yang di Larkin ni lagi banyak diskaun dia bagi. Overall semua 30% diskaun!! Dan sama macam Rumah PR1MA Johor Tebrau, tetap sama tak perlu deposit dan booking. Dan semua yang lain free!! Best kan?
Berminat PR1MA Larkin? Daftar sini.
(Sila jawab semua soalan supaya memudahkan urusan PR1MA)
Jangan lepaskan peluang ni. Mana nak dapat harga macam ni. Before this PR1MA cuma bagi 10% rebate sahaja. Tapi yang ni bagi tambahan adalah program HOC.
Program HOC ni hanya sampai hujung bulan ni sahaja!! Dan sekarang pun dah beratus unit di booking. Kalau tengok sahaja, rugi melopong lah!
Tak perlu booking. Tak perlu deposit. Cukup kelayakan gaji sahaja dah boleh beli rumah.
Permohonan rumah pertama
saya ada mohon tapi permohonan lulus atau tidak (kakiproperty.com)